Anmeldelser af koncerter
 
Aktuelt
Alt for damerne
Amtsavisen Randers
Arbejderen
Berlingske Tidende
BT
Ekstra Bladet
Flensborg Avis
Fyens Stiftstidende
Gaffa
Helsingør Dagblad
Her og Nu
Jydske Vestkysten
Jyllandsposten
Information
Kalundborg Folkeblad
Kristeligt Dagblad
Midtjyllands Avis
Politiken
Vejle Amts Folkeblad
Vendsyssel Tidende
Weekendavisen
Ålborg Stiftstidende
Århus Stiftstidende
Zoo Magazine

Aktuelt +++++

På omgangshøjde med nutiden

Af Niels Frid-Nielsen

På 'Yndlingsbabe' har Brandt fat i flygtningedebatten og får som vanligt sat nogle gode spørgsmålstegn ved den danske selvtilstrækkelighed i sange som 'Klog blir man af skade' og hittet 'Det er Danmark' om nationen set med tv-stationen CNN's flygtige øjne.

I sangene om '1998' og 'Jimmy og Janni' gives ordet til sen-90'ernes tabere, punks, nørder og ensomme eksistenser. Den voksnes ydmyghed i kærlighedsforholdet og angsten for ensomhed er temaet i smukke kærlighedssange som den bluesy titelsang og den lyriske afslutningssang 'En dag vil jeg gå i regnen med dig' med linjer som 'det der skal ske er allerede sket'.


Alt for damerne *****

TV-2 slår til igen

- Selvfølgelig lyder TV-2 som TV-2, efter 18 år og 12 albums har man altså en sound. Men når det er sagt, står tilbage, at der ikke er meget sandhed i at kalde sig landets kedeligste herrekvartet, for hold op, hvor kan de kunsten at levere sange. Sange, der går melodimæssigt rent ind og samtidig siger en utrolig masse. Steffen Brandt kan jo det der med at sætte ironiske, men også kærlige ord på danskernes hverdag, følelser, fornemmelser og fordomme.

- TV-2 står for Tight og Varieret, Temmelig Velspillet, Tindrende Veloplagt musik spækket med Tekstlig Virillitet.


Amtsavisen Randers *****

TV-2: Yndlingsbabe

Af Mikael Smidt Jensen

- Især titel-sangen "Yndlingsbabe" er et lille vidunder af en beretning om kærlighed på tidens betingelser - en blanding af varme og smerte, der rammer lige i hjertet. Steffen Brandt er en af de alt for få danske kunstnere, der formår at skrive en kærligheds-sang, der går rent hjem, uden at man føler trang til at krumme tæer.

- Og med opbakning fra så suveræne musikere som Hans Erik Lerchenfeld på guitar, Georg Olesen på bas og Sven Gaul på trommer er TV-2 fortsat noget af det bedste, som dansk pop og rock har præsteret til dato.


Arbejderen

Vedkommende rockpoesi i højeste gear

Af Jim Hansen

tv-2 har skiftet gear
men ikke lagt de vedkommende tekster på hylden

- I det hele taget er det igen lykkedes Steffen Brandt at tage temperaturen på danskernes liv, drømme og håb. Igen med hans sublime ironi og underfundige humor, der nu gennem mange år har gjort ham til en af Danmarks bedste sangskrivere.


Berlingske Tidende

Et land i provinsen

Af Lars B. Jørgensen

TV-2 sætter selvtilfreds og hyggehigende danskhed under debat på "Yndlingsbabe" uden at miste grebet om gemytlige ørehængere eller svigte åbenhjertige sange om kærlighedens kabale.


BT ******

Fra tvangsfri til - lidt træls

Af Steffen Jungersen

Hvis TV-2 altid musikalsk og melodimæssigt matchede Steffen Brandts ligeud geniale lyrik (og i tilfældet Brandt taler vi lyrik snarere end "bare" tekster), havde de i en ideel verden aldrig lavet en plade, der ikke automatisk berettigede til til topkarakter.

- - - - -

Det handler om at udnytte det man kan, og efter tyve år med god plads til albuerne på danskrock/poppens midterrabat kan TV-2 selvfølgelig det der med at aflevere en tvangsfrit medrivende popsang, spillet med et nærmest skødesløst overskud og en ikke ringe grad af elegance.

Sådan noget lader sig høre på "Yndlingsbabe" i en bossa nova-jazzet legestue af et nummer som "Der Går Min Klasselærer", i kærlighedshyldesten "Bliv Hos Mig. Bliv", det præcise Danmarks-billede "Det Er Danmark" og de to klassiske TV-2 sange om ét af Brandts yndlingsemner, livets flygtighed i "Hyggeligt, Hyggeligt" og "Helt Alene".

BT, december 1998:

TV-2's bedste i over ti år

BT's musikanmelder Henning Høeg har kåret Yndlingsbabe-albummet blandt årets bedste CDer: TV-2s bedste i over ti år. Når Steffen Brandt brillerer med ordene, får man helt ondt af resten af verden - tænk ikke at kunne forstå dansk...


Ekstra Bladet ******

Nogen over nakken

Af Peter Nørgaard

Sange om vort lille hyggelige tegneserieland, når det er bedst og ikke mindst allerværst. Sange om den hellige almindelige og banale kærlighed på godt og ondt.

Ironien, sarkasmen, dragene over nakken, selvtilfredsheden, ligegyldigheden (hvad rager de andre mig, bare jeg har mit på det tørre) bliver endnu en gang leveret i fjæset på publikum på en stille og så elegant facon, som kun århusianeren Steffen Brandt kan gøre det som tekstforfatter og sanger uden at virke selvhøjtidelig et eneste sekund.

- - - - -

Musikalsk leger TV-2-medlemmerne lidt mere med tidens tendenser uden at glemme deres alder og musikalske fortid. Klogt gjort. For der bliver ikke kommercielt leflet for noget som helst.


Flensborg Avis

TV-2 afslutter album-triologi
med spændende ny musik

- "Yndlingsbabe" er et ganske typisk TV-2-album, men samtidig bedre end de to forgængere, fordi det på den musikalske side er mere afvekslende. TV-2 leger endda med en smule hip hop i titelnummeret, som oven i købet indeholder følgende appel til Sydslesvig: "Jeg har slæbt dig med til Flensborg og andre steder hen - skal vi to aldrig mere handle toldfrit igen?"

- TV-2 hitter med det ulykkelige forhold mellem en pige og en lærer i "Der Går Min Klasselærer" og leverer albummets måske bedste tekst i "Der Trænger Til At Blive Skovlet Noget Sne", mens nummeret "1998" er det musikalsk mest interessante.

Albummet synes at være begyndelsen til en ny æra i bandets karriere, hvor man forsigtigt afprøver nye musikalske græsgange.


Fyens Stiftstidende

Mellem lethed og længsel

Af Jesper Mads Eriksen

Præcise øjebliksbilleder veksler med mere tidløse kærlighedssange på en TV-2 plade, der synes at kunne leve op til ønsket om langtidsholdbarhed.

Vi begynder i helt klassisk dobbeltbundet Steffen Brandt-stil. En had-kærligheds-erklæring til et Danmark, hvor sangskriverens udgangspunkt er det idylliske billede, man får af vort land, når det ses gennem CNNs kameraer. Og bag idyllen lurer provinsens konformitet. Sådan er åbningsnummeret, Det er Danmark.

Netop den genre har Brandt gennem en snes år raffineret, så han ikke uden grund er blevet kaldt vor tids PH. Og den slags sange er der selvfølgelig en del af på Yndlingsbabe. På Klog blir man af skade rykker vi ind i hovedet på disse konforme provinsboere, og det er som ventet en sørgmunter oplevelse. 1998 er et mere udflydende tidsportræt, og på Jimmy og Janni er vi på et besøg hos to eksistenser fra "det store taberhold", der til gengæld fremstilles med nænsom indlevelse og solidaritet.

Så er der et par numre, Der går min klasselærer og titelnummeret, der beskæftiger sig distanceret med kærligheden. Den umulige og den, som har trange kår, fordi materialismen fylder for meget.

En sårbar poet
Men måske er det ikke så meget dér, vi i denne omgang skal finde substansen på TV-2s udspil. I den forgangne uge afslørede Brandt overfor denne anmelder, at han håbede, Yndlingsbabe ville stå som en langtidsholdbar plade, og selvom det selvfølgelig ville have været besynderligt, om han havde afsløret det modsatte håb, forstår jeg ham godt. For den nye cd rummer et halvt dusin numre, der uden satirens og ironiens filtre beskæftiger sig med kærligheden og åbenbarer nærmest digteriske kvaliteter. Her er den skælmske refrænsangskriver afløst af en sårbar poet.

Der går en vis optimistisk grundtone gennem disse sange, men det kræver under alle omstændigheder mere end en flygtig gennemlytning at dykke ned i de lag, der handler om de anstrengelser og omkostninger, der skal til for at få kærligheden (parforholdet) til at fungere.

Bedst fungerer det vel i de mest ordfattige sange, Hold mig, Slip mig og En dag vil jeg gå i regnen med dig. Her er ingen overflødig staffage. Det er raffineret længsel fra en mand, der ellers med en vis lethed sætter ord på tiden.

Eksperimenterende
Musikalsk er Yndlingsbabe en ganske udfordrende sag. Seks forskellige producere har været inde over - fire af dem dog kun med hvert ét nummer. Halfdan E. og Greg Walsh, der tidligere har arbejdet med TV-2, tegner sig for henholdsvis fem og fire numre, og det giver pladen en fin spændvidde.

Der er masser af ideer og detaljer at gå på opdagelse i og få klicheer i en musik, der i sin grundsubstans nok er typisk TV-2, men især på de sidste to numre er noget af det mest eksperimenterende, der er hørt fra bandet. Tidens stilarter går ikke sporløst hen over pladen, men tager dog heller ikke magten fra den. Og så hører det med til historien, at Steffen Brandt atter får det optimale ud af sin begrænsede sangstemme.

Homogen plade
Yndlingsbabe hænger trods de mange producere utrolig godt sammen og er en meget homogen plade, mens det til gengæld er lidt sværere at finde ud af, hvilke numre, der skal ud og hærge i jukeboksene, selv om åbningsnummeret, Det er Danmark med dets tuba- og Tjener-vi-vil-have-flere-øl-mellemspil nok ikke ligesom det charmerende, Der går min klasselærer, er uden hit-potentiale. Det er jo nok i sådanne numre, TV-2 favner bredest, men det ville være synd, om man ikke undede sig den oplevelse at gå på opdagelse i de knapt så umiddelbare sange.


Gaffa

TV-2: Yndlingsbabe @@@@@@

Af Lars Nielsen

Med den nye og fremragende Yndlingsbabe afslutter Danmarks ukueligste orkester en imponerende trilogi, hvor de to andre dele er Verdens Lykkeligste Mand (94) og Kys Bruden (96). Med de tre udgi velser har TV-2 erobret sluthalvfemsernes midterbane i dansk rock tilbage, og til årtusindeskiftet har de sat et hold, som lover underholdende angreb, overraskende afleveringer og sikre scoringer.

Det er måske store ord i en lille tid, men de fleste af de 13 sange på Yndlinghahe lever op til det bedste af TV-2s finurlige popsatire, efter-års-ballader og energiske danserock Steffen Brandt har justeret sin litterære dartpil til det perfekte kast, og specielt på numre som "Hyggeligt, Hyggeligt", "Yndlingsbabe", "Jimmy Og Janni", "Bliv Hos Mig Bliv", "1998" og "Bag Dem Synger Skovene" rammer han plet med sin enestående blanding af skarptskåret udlevering af tidens dårskab og hudløse kærlighedserklæringer til den eneste ene. Få af sangene lyder som træt TV-2-plagiat. Til gengæld har gruppen næsten helt skåret det almindelige halvpompøse TV-2-omkvæd væk til fordel for drillende instrumentering, leg med stilarter og en nedbarberet klar lyd, hvor detaljerne får lov til at træde frem. Producerne Halfdan E., Greg Walsh, Knut Haavik, Michael Bruun, Peter Biker og Henrik Nilsson har fået TV-2 til at lyde vågne, fremme på tæerne og fyldt med overskud - og det er sgu helt utroligt godt gået.


Helsingør Dagblad

Toppen af poppen

Årets første væsentlige danske udgivelse er fra TV-2
- i topform og med alle dyderne intakte, samtidig med at de fortsætter fornyelsen

- TV-2, dem lytter man til, dem læser man faktisk, og så kommer billederne af sig selv. I al deres fremsynethed. I al deres fastholden af øjeblikket og genfortællingen af i går.

Det er årets første markante danske album, og det rummer styrke til at vare hele nitte-nåter-halfems. Så sandelig...


Billed og TV magasinet
Her og Nu

TV-2: "Yndlingsbabe"

De århusianske gutter kan endnu! Ikke det bedste TV-2-album til dato, men gennemsyret af Steffen Brandts skævsmils-agtige verdenssyn.


Jydske Vestkysten

Underspillets heldige helte

Af Carsten B. Grubach

Teksterne er stadig fremragende, men TV-2 trænger oven på Yndlingsbabe til musikalsk fornyelse.


Jyllandsposten ******

TV-2 maner til eftertanke

Af Uffe Christensen

I forberedelserne til denne anmeldelse måtte jeg tage mig selv i at tænke:

Den indre autopilot er slået til igen!

For hvad er det for udsagn, der dukker op, når TV-2æs "Yndlingsbabe" snurrer rundt i afspilleren? Det er stort set de samme, som dukker op i forbindelse med hver eneste TV-2 plade, og væsentligst blandt disse er (igen):

Steffen Brandt er i sin sangskrivning mere i pagt med tiden end nogen anden dansk sangskriver. For det er, hvad han er. Stadigvæk. Dansk-magisteren, der med udsigten til et lakeret gymnasie-kateder skiftede kurs, og tog plads bag ved sit keyboard. Fra den plads har han siden beriget os med så mange glimrende sange, der indrammer det satans liv, som han engang har betegnet det.

Her er ingen lette løsninger - ja, der er faktisk overhovedet ingen løsninger. Det ser Steffen Brandt ikke som sin opgave. Han tænder små lys, men det er op til dig selv, hvordan du når frem til lyset. Også i sine nye sange evner han gennem sine ofte humoristiske blotlægninger - sine ironiske tankerækker - at sætte tingene så meget i relief, at lytteren tvinges til at tænke selv.

At det lykkes for Steffen Brandt, skyldes først og fremmest, at han altid har sympati for de mennesker, han beskriver. Der er ikke skyggen af hverken had eller fordømmelse i Steffen Brandts tekster.

En ganske central sang på den ny plade er "Det Er Danmark" - en typisk Brandt-ironisk kommentar til det Danmarks-billede CNN sidste år tegnede af nationen. En farvelade af ubekymret glansbilled-idyl, som også vi selv har en tendens til at skabe. Som Brandt synger: Det er Danmark, når det er bedst/ omkring Skt. Hans - syns de flest/ om vinteren blir det træls igen/ menda er CNN forlængst rejst hjem.

Danmark er jo også stedet, hvor alt for mange har fået tørretumblet glæden ud af øjnene i omgivet af gori, grill, parabol og moccasten. Det er også stedet, hvor vi ofte kommunikerer bedst via menneskeædende mobiltelefoner, stedet hvor indbegrebet af hygge og spænding er at se bold i weekenden og måske tage på indkøbstur til Flensborg. Det er er landet, hvor Jimmy og Janni ikke er meget for udviklingen - de synes fremtiden er noget tang. Det er som det skal være/ kærlighed og søndagssport/ drømmen om et liv/ lige tilpas og ikke for stort/ Janni syns det er cool/ bare han ikke ville klemme så hårdt.

Intolerancen - snæversynet - overfor anderledes tænkende - de skræmmende fremmede - får et skud for boven i "Klog Blir Man Af Skade". I sangen "1998" konstaterer Steffen Brandt, at det meste drejer sig om at være ude eller med, oppe eller nede eller om at være ligeglad. Hvad med alle de andre nuancer?

Med sangen "Der Trænger Til At Blive Skovlet Noget Sne" svinger Steffen Brandt sig op til det sublime. En sang som denne bekræfter, at han er blandt de absolut bedste - måske er han den bedste - tekstmagere vi overhovedet har. Sangen beskriver et menneske, der står med ryggen mod muren. Tynget i knæ af problemer og bekymringer. I gennem hele teksten bruger Steffen Brandt vejrliget som metafor, og slutter sangen således: Det er ikke særlig meget, men det er nogengange nok/ sådan at sidde og sige ingenting til solen den står op/ i morgen blir til dag og jeg mener at kunne se/ at der trænger til at blive skovlet noget sne...

Men tag nu ikke fejl! "Yndlingsbabe" er langtfra en negativ ladet plade. For bag dårskaberne, nedturene, det forlorne og forløjede, tænder Steffen Brandt stadig et lille lys. Og det er dybest set også masser af glæde og optimisme i sangene. Masser af livsbekræftende kærlighed. Pladen opleves som en slags status her på tærsklen til et nyt årti, århundrede og årtusinde. Et diagnose på nationen ligenu. På godt og ondt. Drejer sig dybest set om det Steffen Brandt alle dage har opfordret sine lyttere til:

Kys det nu, det satans liv!

Musikalsk er der meget gods og tyngde i pladen, der dog ikke umiddelbart rummer et egentligt ørehænger-hit, som tilfældet har været med så mange andre TV-2-plader. Fremfor at være hitfikseret er det i højere grad en plade, der maner til sund eftertænksomhed. Selvransagelse. Men når dette er sagt, må også medgives, at det er en ren fornøjelse at opleve hvorledes Steffen Brandt, Hans Erik Lerchenfeld, Georg Olsen og Sven Gaul spiller sammen. Nok er Steffen Brandt hovedpersonen, men hans tre kampfæller fungerer bedre og bedre som band betragtet. De fire har et par årtiers erfaring som band, og det giver TV-2 et særdeles solidt fundament ud fra hvilket bandet kan bevæge sig i snart sagt hvilken som helst retning, de måtte ønske. Uden naturligvis at give køb på den meget karakteristiske TV-2-lyd, så rummer den ny plade masser af musik, fine eksempler på tætsammenspil og fremfor alt en eksperimenterende lyst til at lege med detaljerne.

Trods manglen på et helt oplagt hit, skal flere af pladens sange såmænd nok udvikle sig til syng-med-sange i løbet af den kommende turne, men alligevel en befrielse at lytte sig igennem en eftertænksom - en anderledes - TV-2-plade, der ikke umiddelbart rummer melodier, der er så ligefremme, at de truer med helt at overskygge sangens indhold - budskab.


Information

Provinsen får os alle en dag

Af Torben Bille

- Brandt har altid været efter tidens trends. Det er han stadig på et dansk, der som en særlig pointe er lige så moderne som de fænomener, der hudflettes, men hele tiden tager sidste stik hjem.


Kalundborg Folkeblad

Den stilfærdige revser

- TV-2 holder endnu en gang musikalsk legestue med en smågenial marchagtig indpakning på "Det Er Danmark" (inklusive Tjener, vi vil have mere øl, - også kendt som River Kwai March). Der rappes på titelnummeret og funkes på "Bliv Hos Mig. Bliv".

Så TV-2 er i fin form og udfylder i fineste stil det skærmbillede, kvartetten har valgt at udfolde sig indenfor.


Kristeligt Dagblad

Livet har en anden tid

Af Michael Nielsen

- På "Yndlingsbabe" handler TV-2's kærlighedssange ikke så meget om den elskede, som de handler om den hastighed, livet leves med. I "Helt Alene" rammer Steffen Brandt det øjeblik af uendelig ensomhed, hvor livet med ét måles efter en anden tidsskala: "Du er helt alene i det magiske sekund / hvor du forstår du ikke kan få det hele med / Og for altid skal du have det øjeblik / hvor livet det går op for dig / i al sin grusomhed". Steffen Brandts lette melankoli føjer sig på "Bliv Hos Mig. Bliv" formfuldendt sammen med en stræben efter "at kunne mærke tidens gang / som en slags glæde indeni".


Midtjyllands Avis ******

TV-2 uden en yndlingsbabe

Af Peter Sørensen

- "Yndlingsbabe" er en ganske god TV-2-cd, selv om den ikke helt lever op til forgængeren "Kys Bruden". Men de fire århusianere har jo også for vane at lave musik, der bare bliver bedre og bedre ved flere gennemlytninger, og det kan "Yndlingsbabe" meget vel vise sig at leve op til.


Politiken

Dusinet fuldt

TV-2 bevarer nerven og nysgerrigheden på sin 12. plade

Af Anders Rou Jensen

- De bedste af de 13 sange swinger eminent og rutineret omkring Georg Olesens smidige basgange og Sven Gauls støtte trommespil, mens Hans Erik Lerchenfeld med sine lige så afmålte som stilsikre guitarindsatser fuldender indtrykket af en gruppe, hvor man spiller for holdånden og derved gør helheden til mere end summen af de enkelte dele.

Politiken, december 1998:

Yndlingsbabe-album blandt årets bedste...

Politikens rockredaktion har kåret årets ti bedste danske plader. Her dukker TV-2's Yndlingbabe-album op på tredjepladsen med følgende kommentar:

Flere drillende og drevne sange om Danmark her og nu, forløst med et overskud af popmusikalsk tæft, stilistisk alsidighed og swingende veloplagt spilleglæde...


Vejle Amts Folkeblad

Et hak i tuden til tidsånden

Det Kedeligste Orkester er ikke ked af det

Af Erik Andersen

- Brandts satire er af den runde slags, hvor det lille smil i mundvigen aldrig er ret langt væk.

- Set ud fra en mulig fællesnævner er "Yndlingsbabe" en solidarisk hilsen til under-Danmark. Den tredjedel, der ikke er med på medie- og livsstilsvognen. Som ikke er oppe på beat'et., fremme på scenen, på forkanten og hvad det ellers hedder her i multimedie-90'erne.

I kritisk lys er det måske også en Brandt'sk hyldest til den danske middelmådighed. Vi stiler ikke ret højt herhjemme - og, måske mere overraskende: det er egentlig godt nok.

Vendsyssel Tidende

Yndlingsbabe *******

Af Niels Henriksen

Steffen Brandt er i topform. Og når han er det, er TV-2 det også. "Yndlingsbabe" er på tekstsiden absolut et af popgruppens bedre albums. Musikken og melodierne er hørt bedre, men det er Brandts stemme og ord, der trænger sig på og gør pladen god.

- Mens teksterne på "Kys Bruden" nogle gange virkelig var for de få, så er Brandt blevet mere forståelig på "Yndlingsbabe" - og tak for det.


Weekendavisen

Med deres nye album "Yndlingsbabe" har de fire veteraner i århusianske TV-2 under indtryk af den herskende tidsånd, det trafikalt nysammenknyttede danmarkskort, det kommende millenium og duften af Gori i parcelhusfolkets baghaver præsteret deres tolvte samling sørgmuntre, men djærvt fortrøstningsfulde sange.

Steffen Brandts stilrent underfundige observationskikkert panorerer mellem yndlingslokaliteter og skaber med akutte stemningsglimt og gennemlevet hverdagsmelankolsk dagdrømmermentalitet en altovervejende velkomponeret, raffineret samling sange.


Ålborg Stiftstidende

13 sange til et flot 13-tal

Opus 12 fra TV-2 er som lydsporet til små stemnings-mættede film. Eller som en roman i 13 kapitler.

Af Ove Nørhave

- Som aldrig før har TV-2 fundet balancen mellem det lidt snørklede i nogle af teksterne - som må kunne holde elever i et danskstudium beskæftigede i dagevis(!) - og umiddelbarheden i musikken.

Til overflod har TV-2 denne gang mindst to helt oplagte hits, fuldt på højde med "Det Er Samfundets Skyld" og "Kom Lad Os Brokke Os", nemig dels den lette, legesygt bossanova'ede "Klasselæreren", dels R&B-rappen i den uimodståelige, dybt sarkastiske "Yndlingsbabe". Med den lækkert swingjazz- og bossanova-prægede "Klog Blir Man Af Skade" som hårdeste konkurrent.


Århus Stiftstidende ******

Rockende rutine

tv-2. Et nyt klenodie fra det kedeligste orkester

Af Uffe Normand

- Ellers er der ikke megen grund til at komme ind på musikken. Det er tv-2, som det plejer. Der er det tætte samspil mellem programmedarbejderne Sven Gaul og Georg Olesen på henholdsvis trommer og bas. Der er det diskrete keyboard fra Steffen Brandt, og som sædvanlig er der den alt for usynlige guitar, der ellers ligger noget så godt i hænderne på Hans Erik Lerchenfeld.

Bare han dog ville trykke den skovl af noget oftere, noget længere og noget højere. Og så må vi endelig ikke glemme The Aarhus Horns, der både kan spille natklub, som Herb Albert, bigband, swing og easy-listening.


Zoo Magazine ******

TV-2

Yndlingsbabe

Af Anders Houmøller Thomsen

- ... man bliver nærmest lykkelig over en klassisk svungen popsang som "Helt Alene", hvor Brandt fuldtræffer en bittersød og moden erkendelse af livets begrænsning. Og sangeren lyder nærmest som en charmerende Curtis Mayfield i det mellow titelnummer om vanens magt.

Allerbedst er dog den blåtonede ballade "En Dag Vil Jeg Gå I Regnen Med Dig", som sikrer en værdig afslutning på albummet.



Forside | TV-2 | Nyheder | Diskografi | Biografi | Biografen | Koncerter | Gæstelisten
Stjernekasterne | Medlemsblad | Hitlisten | Lytterbreve | Konkurrence | E-mail | Søg

Copyright © TV-2 & Stjernekasterne. Oplysninger kan frit citeres - med kildeangivelse
Redaktion: Stjernekasterne. Booking: Århus Musikkontor. Web-house: Dialog Design